Začtěte se do příběhů, které vám prozradí víc o nás i o tom, co děláme a jací jsme.
Marcela Levinská pracuje v čakovickém řeznictví Globus už od roku 2013. Za ty roky si vyzkoušela téměř všechnu řeznickou „dřinu“. Podle jejích slov...
Víte, že součástí hypermarketů Globus je také oddělení zahrady a hobby? Vedení jeho týmu má v Olomouci na starost letitý zaměstnanec Tomáš Kačur. J...
Víte, že si v Globusu si zakládáme na spolupráci se středními odbornými školami a učilišti? Zjistěte, které to jsou a co se u nás můžete naučit!
Přidejte se do nově vznikajícího týmu v Restauraci Globus, kterou otevřeme v OC Štěrboholy!
Přidejte se do nově vznikajícího týmu v hypermarketu Globus, který otevřeme v červnu v OC EUROPARK Štěrboholy!
Jak poznáte, že jste si vybrali tu správnou práci? Když je pro vás nejen povinností, ale taky koníčkem a zábavou. Přesně tak to má liberecký řeznic...
Rychlé jednání, vstřícnost, možnost neustále se rozvíjet. Právě to jsou věci, kterých si pokladní Petra Kotassková cení na Globusu nejvíc.
Od grilu do kanceláře. Tak by se dala popsat cesta Aleny Martinovské, která dnes šéfuje karlovarské restauraci.
Do trmického Globusu přišel čtyři měsíce po jeho založení. Nyní má Daniel Štětka na starosti oddělení potřeb pro zahrádkáře, pro které zajišťuje ob...
Jsou pracovní pozice, které se většinou nedostávají do popředí, a přesto jsou více než důležité. Jednou z nich je například funkce revize cenového ...
„Přál bych si, aby Globus nikdy neztratil tempo, byl v konkrétní lokalitě dobrým sousedem a měl i nadále spokojené zákazníky, kteří se rádi vrací,“...
Jako technolog pekařství a prodeje má Radim Krátký na starost rovnou osm hypermarketů. Do Globusu přišel s bohatými zkušenostmi, vždyť se pekařině ...
Když Kateřina Rašťáková v létě 2019 nastupovala do olomouckého Globusu, o práci za pokladnou nic nevěděla. Zato si byla jistá, že potřebuje místo, ...
Práce ve skladu je tak trochu neviditelná, bez ní by ale zůstaly regály prázdné. „Své úkoly si musíte dobře naplánovat a mít ve všem pořádek,“ říká...
Pavel Brzek dělá řezníka v Globusu na Černém Mostě už sedmnáct let. Do Globusu nastoupil ještě jako brigádník a už u nás zůstal.
Šestá hodina ráno, káva na probuzení a prostudování jídelníčku. Přesně tak začíná směna Jiřího Dvořáka, kuchaře z restaurace na Černém Mostě.
„Je to frčák, a to je super,“ říká energicky Václav Samojedny z brněnského hypermarketu, který pracuje jako vedoucí oddělení suchých potravin.
Mít rád lidi. To je základ, pokud chcete pracovat za pokladnou.
Máte chuť věnovat se řemeslu? Chystáte průzkum nebo závěrečnou práci z oblasti retailu? V Globusu vaši snahu rádi podpoříme!
Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky...
Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.
„Když si u nás zákazník nakoupí, musí vědět, že se mu cesta vyplatila,“ říká vedoucí výroby a prodeje pekáren Globus Pavel Meduna o svém vztahu k v...
„Při práci s ostrým nožem musíte být opatrný. Ale když člověk chce, naučí se ten správný grif, a pak už jde bourání raz dva,“ říká Radim Říha, řezn...
K pečení se dostala náhodou, teď už by ale svou práci za nic nevyměnila. „Mám zkušenosti s různými typy pekáren, ale jen v Globusu s námi jednají o...
Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou rol...
Kamil Zemčák pracuje v mléčném oddělení olomouckého hypermarketu jako zástupce vedoucího. Když zrovna nevyřizuje objednávky a nekontroluje zboží, f...
Před šesti lety byl jen brigádník a s těstem se sotva znal, dnes dělá vedoucího výroby. „Když se člověk snaží, zaučí se velmi rychle,“ říká David V...