Největší výzvou je pro mě udržet vysoký standard Globusu, říká Tomáš Kačur

Sdílet na facebooku
Hypermarket

Víte, že součástí hypermarketů Globus je také oddělení zahrady a hobby? Vedení jeho týmu má v Olomouci na starost letitý zaměstnanec Tomáš Kačur. Jak se mu u nás pracuje, co ho na jeho práci baví? Jak funguje komunikace s nadřízenými i kolegy?

Kačur_menší1.jpg

Tomáš Kačur pracuje na pozici vedoucího týmu v olomoucké sekci zahrada a hobby 2 roky. Jeho hlavní náplní práce je objednávání zboží i jeho prezentace tak, aby spolu s firmou i s dalšími kolegy potěšil každé zákaznické oko. „Do Globusu jsem nastoupil jako student, když jsem si chtěl přivydělat. Drží mě tu mimo jiné i kolektiv. Pracují lidé, kteří vás umí podpořit a můžete se od nich naučit řadu nového. Právě díky nim jsem se posunul na vedoucí pozici.“ 

 

Oceňuji benefity i nadřízené 

„Funkci vedoucího dělám relativně krátkou dobu, takže mám stále v živé paměti práci řadového prodavače, která mě baví,” říká Tomáš. Odměnou jsou pro něj navíc benefity především v podobě stravenek a zaměstnanecké slevy na nákup čerstvého Globus zboží. „Velkou radost mi také dělá mytí auta zdarma dvakrát do měsíce,” dodává Tomáš.


Jak nám prozradil v rozhovoru, tak jeho největší výzvou z pozice vedoucího týmu je udržet vysoký standard společnosti Globus. Zákazníci totiž očekávají dostupnost, kvalitu a šíři zboží. K tomu mu dopomáhají kolegové, kteří Tomáše nezklamali ani během koronavirové krize a společně se jim podařilo překonat všechny nástrahy posledního roku. Oceňuje i nadřízené, a to především díky skvělé komunikaci a vždy vstřícnému přístupu. 

 

Chce to oddech

Jelikož je v dnešní době také důležitá pohoda zaměstnanců, i Tomáš si rád odpočine od pracovních povinností. Mezi jeho koníčky patří vaření, grilování a zajímá se o minipivovary. I v tomhle nedá na Globus dopustit. Třeba právě pro přípravu pokrmů kupuje maso od Globus řezníků nebo zkouší různé suroviny z celosvětových koutů, které hypermarket nabízí. 
 

Zpět na články
Sdílet na facebooku

Podobné články

Ráda udělám něco navíc, Globus mi to pak vrátí

Ráda udělám něco navíc, Globus mi to pak vrátí

Rychlé jednání, vstřícnost, možnost neustále se rozvíjet. Právě to jsou věci, kterých si pokladní Petra Kotassková cení na Globusu nejvíc.

Číst dále 1 minut čtení
Povýšené jednání se v Globusu nenosí

Povýšené jednání se v Globusu nenosí

Od grilu do kanceláře. Tak by se dala popsat cesta Aleny Martinovské, která dnes šéfuje karlovarské restauraci.

Číst dále 2 minut čtení
V Globusu se na všem domluvíme a vždycky je tady co dělat

V Globusu se na všem domluvíme a vždycky je tady co dělat

Marcela Levinská pracuje v čakovickém řeznictví Globus už od roku 2013. Za ty roky si vyzkoušela téměř všechnu řeznickou „dřinu“. Podle jejích slov...

Číst dále 1 minut čtení