Hledáme posily do Štěrbohol! Nejmodernější Restaurace Globus nabízí stabilní mzdu a mnohem víc

Sdílet na facebooku
Restaurace

Přidejte se do nově vznikajícího týmu v Restauraci Globus, kterou otevřeme v OC Štěrboholy!

1_v2_max size.jpg

V Restauraci Globus vaříme podle tradičních postupů české klasiky ale i minutkovou nebo asijskou kuchyni. Vedle svíčkové si u nás zákazníci mohou dát například steak s ratatouille nebo Pad Thai. Nabízíme snídaně, možnosti cateringu i jídlo s sebou. Každý si u nás přijde na své!

Ve Štěrboholech připravujeme nejmodernější koncept naší restaurace s vybavením, které vám ulehčí práci. Podívejte se na vizuály toho, jak bude nová restaurace vypadat!

Koho do Štěrbohol hledáme?

  • Kuchaře na hotovky i minutky
    Potřebujeme kuchaře, který mám rád svíčkovou i hamburgery a steaky a ví jak ně!  A pokud to neví, tak má chuť se to naučit!
  • Kuchař studené kuchyně
    Budete mít pod palcem naše salátové bary a připravíte týdně pěkných pár stovek chlebíčků. Ve studené kuchyni připravujeme i pomazánky a sladké ovocné misky. 
  • Obsluhu na výdej jídel
    Naši zákazníci jsou různí. Milí i unavení, usměvaví i s neobvyklými požadavky. Hledáme někoho, kdo s úsměvem nandá zákazníkům ke guláši knedlíky i rýži a kdo bude doplňovat teplé bary.

Co nabízíme?

  • Smlouvu na dobu neurčitou
  • Mzdu, která vám přistane na účtu vždy 11. den v měsíci
  • 1000,- příplatek za péči o pracovní oděv
  • Příspěvek za práci o víkendu
  • Před Vánoci 13. mzdu, která v tomto období přichází nejvíc vhod

 

A mnohem víc!  Seznam všech benefitů naleznete zde.

Zaujalo vás to? Ozvěte se nám. E-mail je lididosterbohol@globus.cz, zavolat pak můžete na tohle telefonní číslo +420 704 688 570

Pokud váháte, přečtěte si zkušenosti našich stávajících zaměstnanců v rubrice Ze zákulisí.  

 

 

 

 

Zpět na články
Sdílet na facebooku

Podobné články

Ráda udělám něco navíc, Globus mi to pak vrátí

Ráda udělám něco navíc, Globus mi to pak vrátí

Rychlé jednání, vstřícnost, možnost neustále se rozvíjet. Právě to jsou věci, kterých si pokladní Petra Kotassková cení na Globusu nejvíc.

Číst dále 1 minut čtení
Povýšené jednání se v Globusu nenosí

Povýšené jednání se v Globusu nenosí

Od grilu do kanceláře. Tak by se dala popsat cesta Aleny Martinovské, která dnes šéfuje karlovarské restauraci.

Číst dále 2 minut čtení
V Globusu se na všem domluvíme a vždycky je tady co dělat

V Globusu se na všem domluvíme a vždycky je tady co dělat

Marcela Levinská pracuje v čakovickém řeznictví Globus už od roku 2013. Za ty roky si vyzkoušela téměř všechnu řeznickou „dřinu“. Podle jejích slov...

Číst dále 1 minut čtení