Víme, jak chutná poctivá kuchyně

Takové vaření nás baví. Naši svíčkovou ocení i opravdoví gurmáni.

Volné pracovní pozice - Restaurace

Vyberte si povolání, které vám sedne nejlíp.

Práce je vhodná pro
Pracovní pozice
Mzda
Lokalita

Je nám líto, ale pro toto oddělení aktuálně nehledáme žádné nové kolegy.

Jak to vypadá v naší restauraci?

Na co se u nás můžete těšit?

  • Zvýhodněná volání

Globus očima zaměstnanců

  • Lubomír H., šéfkuchař,  6 let v Globusu

    „Od začátku mi zaměstnavatel ukazuje, že se na něj můžu spolehnout. Co je na papíře, to platí."

    Lubomír H., šéfkuchař, 6 let v Globusu

  • Alena M., vedoucí restaurace, 13 let v Globusu

    „Povýšené jednání? To tu neexistuje. Od začátku mě nadřízení brali jako sobě rovnou, a já dnes stejně přistupuji k lidem, které mám pod sebou.“

    Alena M., vedoucí restaurace, 13 let v Globusu

Co se u nás děje

Začtěte se do příběhů ze zákulisí Globusu.

V Globusu jsem si začal vaření opět užívat

V Globusu jsem si začal vaření opět užívat

Šestá hodina ráno, káva na probuzení a prostudování jídelníčku. Přesně tak začíná směna Jiřího Dvořáka, kuchaře z restaurace na Černém Mostě.

Číst dále
Pomáháme učňům, studentům i absolventům k práci

Pomáháme učňům, studentům i absolventům k práci

Máte chuť věnovat se řemeslu? Chystáte průzkum nebo závěrečnou práci z oblasti retailu? V Globusu vaši snahu rádi podpoříme!

Číst dále
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou rol...

Číst dále 2 minut čtení