Prodavač do pekárny (Brno)
PŘIDÁTE SE K NÁM?
U nás v Globusu fungujeme jako tým. A aby byl náš tým kompletní, obsazujeme nyní pozici prodavače do pekárny. Stačí, abyste byli připraveni pracovat manuálně a získali přehled na prodejně.
Co Vás čeká?
Jako prodavač budete vychystávat zboží v pekárně pro novou prodejnu Fresh Globus.
Pracovní doba začíná ve 3:00 hod. a končí v 11:30 hod.
Proč pracovat právě u nás?
Práce je různorodá, směny Vám utečou rychle a domů odcházíte s čistou hlavou. Pokud máte rád/a týmového ducha a chuť pomáhat zákazníkům, právě Vás hledáme!
Nabízíme smlouvu na dobu neurčitou, mzdu, která Vám včas přistane na účtu – 11. den v měsíci.
Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- 13. mzda 28 600,-
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- stabilizační kvartální odměna až 3 %
Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).
Chcete být součástí našeho týmu? Kontaktujte nás, prosím:
Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.
Vyplnit online formulář
Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.
Ozvěte se napřímo
Jak probíhá výběrové řízení?
Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.
Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.
Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.
Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.
Co se u nás děje

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel
Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.

Po práci trénuju basketbalové talenty
Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí
Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...