Vedoucí týmu ovoce/zelenina (Brno)
PRACUJTE TAM, KDE dáváme rovné příležitosti všem, bez předsudků.
Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Jsme hrdí na to, co děláme. Zákazníkům nabízíme kvalitní zboží a vstřícnou obsluhu. Svým zaměstnancům jistotu a budoucnost. Vytváříme takové prostředí, aby se u nás dobře nakupovalo i pracovalo.
Hodil by se nám
Vedoucí týmu, který má vztah k ovoci, zelenině, sušeným plodům, …. a který zároveň umí nastavit všechny procesy tak, aby zákazník u nás našel čerstvé a kvalitní zboží
Co vás čeká
Budete vést svůj tým o velikosti 15 lidí a mít na starosti celý úsek ovoce – zeleniny - objednávky, odpisy, nasazení personálu, prezentaci zboží, skladové hospodářství, zkrátka vše, co k vedení takového úseku patří.
Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- 13. mzda 37 800,-
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).
Fajn, že jste dočetli až sem, teď už jen zbývá poslat nám svůj životopis.
Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.
Vyplnit online formulář
Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.
Ozvěte se napřímo
Jak probíhá výběrové řízení?
Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.
Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.
Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.
Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.
Co se u nás děje

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel
Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.

Po práci trénuju basketbalové talenty
Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí
Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...