Pracovník na výdej jídel a obsluhu grilu (Karlovy Vary)
PRACUJTE TAM, KDE máte jistotu stabilního zaměstnání.
V našich restauracích si potrpíme na českou klasiku. Vaříme z čerstvých surovin a používáme nejmodernější technologii.
Co Vás čeká
Budete vydávat pokrmy připravené našimi kuchaři. Na grilu připravujeme pro naše zákazníky grilovaná kuřata, pizzu, smažené přílohy, pečená žebra, kolena a další pochoutky.
Uvědomujeme si, že z obsluhy si zákazník odnese největší zážitek.
Možnost i zkráceného úvazku.
Hodila by se nám
Obsluha, která se bude umět usmát na zákazníka, i když nebude mít zrovna skvělý den. Obsluha, která se nenechá občas rozhodit protivným zákazníkem.
Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- 13. mzda 26500,-
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- stabilizační kvartální odměna až 4 %
Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).
Chcete se k nám přidat? Kontaktujte nás, prosím:
Na co se u nás můžete těšit?
Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.
Vyplnit online formulář
Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.
Ozvěte se napřímo
Jak probíhá výběrové řízení?
Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.
Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.
Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.
Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.
Co se u nás děje
Začtěte se do příběhů ze zákulisí Globusu.
Globus je pro mě korektní zaměstnavatel
Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.
Po práci trénuju basketbalové talenty
Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí
Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...