Pekař (Opava)

  Pekařství  Opava  31,500 Kč/měsíc

UPEČEME TO SPOLU?
Znáte přísloví Upekli to mezi sebou? Plán máme i my v Globusu! Pečeme čerstvé výrobky ve velkém, a tak bychom na pozici pekařky či pekaře rádi našli nadšence vyučeného v oboru.

MĚLI BYSTE VĚDĚT ŽE...
Je nutností praxe v oboru pekařství a jedná se o nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu s prací o víkendech v nočních směnách.

PROČ TO UPÉCT PRÁVĚ S NÁMI
Za víkendy a svátky vám připlatíme, jsme féroví. Dbáme na poctivost - těsto zaděláme, necháme vykynout, ručně zpracujeme a upečeme. Držíme se tradičních postupů, ve kterých vás rádi zaučíme, věnujeme čas individuální péči. Pro zdokonalení vaší práce je připraveno moderní vybavení, se kterým vám pečení půjde jako po másle. Kromě stálé mzdy vám na účet přistane bonusová 13. mzda, umíme ocenit vaši poctivou práci.

Chtěli byste být tím, kdo zpříjemňuje ráno a den všem zákazníkům? Pracujete rukama i srdcem a pekařina vám voní? Naše dveře jsou otevřené zběhlým pekařům.

Férová mzda a řada dalších benefitů

  • smlouva na dobu neurčitou
  • 13. mzda 27 100,-
  • příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
  • příspěvek na stravování 100,- / den
  • celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
  • po 3 letech 25 dní dovolené
  • stabilizační kvartální odměna až 4 %

Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).

Chcete péct s námi? Kontaktujte nás, prosím:

Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.

Vyplnit online formulář

Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.

Ozvěte se napřímo

Monika Rožanská
Personální a mzdové oddělení

Jak probíhá výběrové řízení?

1

Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.

2

Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.

3

Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.

4

Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.

Co se u nás děje

Začtěte se do příběhů ze zákulisí Globusu.
Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.

Číst dále3 minut čtení
Po práci trénuju basketbalové talenty

Po práci trénuju basketbalové talenty

Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...

Číst dále1 minut čtení
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...

Číst dále2 minut čtení