Kuchař (Liberec)
PODLEHLI JSTE ČESKÉ KLASICE JAKO MY?
V naší Globus restauraci rádi přivítáme do týmu vyučené kuchaře, kteří budou vařit poctivě a s odhodláním.
PROČ VAŘIT PRÁVĚ U NÁS
Přiznáme vám všechny peníze, takže se už nemusíte bát ani hypotéky. Výplata vám přijde v termínu, a to vždy. Za víkend vám připlatíme, jsme féroví. U nás vždy víte, od kolika do kolika budete pracovat, případné přesčasy vám proplatíme. Nabízíme smlouvu na dobu neurčitou, tedy jistotu. Budete vařit z čerstvých a kvalitních surovin bez náhražek a za použití nejmodernější technologie. Samozřejmostí je velké a čisté zázemí.
Jste zapáleni pro svou práci a kuchařská čepice k vám zkrátka patří? Víme, že být kuchařem není snadné, ale ingredienci jménem Podpora u nás najdete za každých okolností.
Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- 13. mzda 36 800,-
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- stabilizační kvartální odměna až 4 %
Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).
Chcete vařit českou klasiku s námi? Kontaktujte nás, prosím:
Na co se u nás můžete těšit?
Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.
Vyplnit online formulář
Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.
Ozvěte se napřímo
Jak probíhá výběrové řízení?
Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.
Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.
Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.
Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.
Co se u nás děje
Globus je pro mě korektní zaměstnavatel
Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.
Po práci trénuju basketbalové talenty
Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí
Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...