Brigáda - obsluha nového Bistra Globus (Brno Ivanovice)

  Hypermarket  Brno  170 Kč/hod

Na podzim otevíráme nové bistro v obchodu Bauhaus. Bistro je kombinací toho nejlepšího z našeho řeznického shopu a Café Globus.
Na prodej v bistru hledáme zodpovědné posily, které přívětivě obslouží všechny naše zákazníky.
Nebojte se, na začátku Vás v tom nenecháme. aby jste se lépe zorientovali, budete se zapracovávat v řeznickém shopu i v Café Globus.

Jestli si zákazník odnese něco dobrého na zub a příjemný dojem, záleží i na vámi odvedené práci a komunikaci.
Pro prodej v bistru uvítáme ty, kteří již mají nějaké zkušenosti, ale rádi zaučíme v oblasti našich výrobků i začátečníky.

Spolehnout se můžete na…
● Odměnu 170 Kč/hod.
● Nástup dle dohody
● Odměnu, která vám přistane na účtu vždy 11. den v měsíci

Chcete připravovat kávu s námi? Kontaktujte nás, prosím:

Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.

Vyplnit online formulář

Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.

Ozvěte se napřímo

Jitka Svobodová
Personální a mzdové oddělení

Jak probíhá výběrové řízení?

1

Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.

2

Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.

3

Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.

4

Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.

Co se u nás děje

Začtěte se do příběhů ze zákulisí Globusu.
Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.

Číst dále3 minut čtení
Po práci trénuju basketbalové talenty

Po práci trénuju basketbalové talenty

Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...

Číst dále1 minut čtení
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...

Číst dále2 minut čtení