Vedoucí restaurace Globus (Plzeň)
UMÍTE SE POSTAVIT K PRÁCI ČELEM?
Pokud ano, máme pro vás volný rondon v naší restauraci Globus na pozici vedoucího restaurace. Jste naším člověkem, jestliže rádi pracujete s lidmi a poradíte si s organizací a plánováním všeho co je třeba pro správný chod restaurace.
CO VÁS JAKO VEDOUCÍHO RESTAURACE ČEKÁ
Vedoucí restaurace musí být především manažer budete mít na starosti tým o 40 zaměstnancích. Povedete dvě oddělení a to výrobu (studená, teplá kuchyně, výroba convenience) a prodej (výdej jídel, prezentace a skladba salátových a teplých barů).
Vedoucí u nás zodpovídá za celý provoz dohlíží na ekonomiku, provádí aktivně nábor zaměstnanců, plánuje směny apod. V jeho rukách je i skladba jídelního lístku s ohledem na sezónnost a lokalitu.
O manažerských dovednostech a zkušenostech mluvit více nemusíme vše vychází z povahy pozice. Očekáváme vaše zkušenosti z gastronomie z pozice provozního restaurace případně šéf kuchaře. Budete se muset vyznat ve vaření, obsluze zákazníků.
Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- 13. mzda 44 300,-
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- roční prémie
Chcete se k nám přidat? Kontaktujte nás, prosím:
Na co se u nás můžete těšit?
Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.
Vyplnit online formulář
Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.
Ozvěte se napřímo
Jak probíhá výběrové řízení?
Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.
Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.
Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.
Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.
Co se u nás děje
Globus je pro mě korektní zaměstnavatel
Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.
Po práci trénuju basketbalové talenty
Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí
Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...