Brigáda - Café Globus (Olomouc)

  Pekařství  Olomouc  150 Kč/hod

PŮJDEME DO TOHO SPOLU?
Hodil by se vám stabilní přivýdělek? Naše Globus dveře jsou otevřené všem brigádníkům, kteří mají chuť do práce a jsou spolehliví a pečliví. Jedná se o brigádu do Café Globus.

PROČ SI PŘIVYDĚLAT PRÁVĚ U NÁS
Nabízíme práci na smlouvu DPČ nebo DPP, přizpůsobíme se vašemu studijnímu plánu či jiným povinnostem. Směny i pracovní doba jsou flexibilní, vždy se spolu domluvíme. Váš zájem a pracovitost oceníme férovým finančním ohodnocením.

Rádi byste získali jistou brigádu ve společnosti, na kterou je spolehnutí? Chcete se vyhnout sezónním pracím a uvítáte přivýdělek po celý rok? Globus je tu pro vás! Poradíme si s vašimi konkrétními potřebami a nehodíme vás přes palubu.

Spolehnout se můžete na…
● odměnu 150 Kč/hod.
● Nástup dle dohody
● Odměnu, která vám přistane na účtu vždy 11. den v měsíci

Chcete do toho jít s námi? Kontaktujte nás, prosím:

Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.

Vyplnit online formulář

Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.

Ozvěte se napřímo

Lucie Novotná
Personální a mzdové oddělení

Jak probíhá výběrové řízení?

1

Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.

2

Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.

3

Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.

4

Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.

Co se u nás děje

Začtěte se do příběhů ze zákulisí Globusu.
Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.

Číst dále3 minut čtení
Po práci trénuju basketbalové talenty

Po práci trénuju basketbalové talenty

Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...

Číst dále1 minut čtení
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...

Číst dále2 minut čtení