Kuchař (Praha - Černý Most)

  Restaurace  Praha - Černý Most  37,800 Kč/rok

PODLEHLI JSTE ČESKÉ KLASICE JAKO MY? 
V naší Globus restauraci rádi přivítáme do týmu vyučené kuchaře, kteří budou vařit poctivě a s odhodláním.

12 hodinové směny.

PROČ VAŘIT PRÁVĚ U NÁS 
Přiznáme vám všechny peníze, takže se už nemusíte bát ani hypotéky. Výplata vám přijde v termínu, a to vždy. Za víkend vám připlatíme, jsme féroví. U nás vždy víte, od kolika do kolika budete pracovat, případné přesčasy vám proplatíme. Nabízíme smlouvu na dobu neurčitou, tedy jistotu. Budete vařit z čerstvých a kvalitních surovin bez náhražek a za použití nejmodernější technologie. Samozřejmostí je velké a čisté zázemí.

Jste zapáleni pro svou práci a kuchařská čepice k vám zkrátka patří? Víme, že být kuchařem není snadné, ale ingredienci jménem Podpora u nás najdete za každých okolností.

Spolehnout se můžete na… 
● Férovou mzdu
● Smlouvu na dobu neurčitou
● Mzdu, která vám přistane na účtu vždy 11. den v měsíci
● Před Vánoci 13. mzdu, která v tomto období přichází nejvíc vhod
● Po třech letech 25 dní na zasloužený odpočinek
● Příspěvek na penzijní připojištění 6000,- Kč ročně
● Příplatky za víkendy nad rámec zákona
● Stravenky v hodnotě 100,- Kč
● Zaměstnaneckou slevu 15 % na celý nákup
● Čisté a velké zázemí
● Možnost zvýhodněného volání a datové tarify 
● Partnerskou slevu v síti lékáren Dr. Max

Chcete vařit českou klasiku s námi? Kontaktujte nás, prosím:

Na co se u nás můžete těšit?

  • Zvýhodněná volání

Zaujala vás naše nabídka? Ozvěte se přes online formulář, telefonicky nebo klidně e-mailem.

Vyplnit online formulář

Proč vás nabídka zaujala? Prozraďte nám něco o sobě.

Ozvěte se napřímo

Jana Trédlová
Personální a mzdové oddělení

Jak probíhá výběrové řízení?

1

Zašlete nám vyplněný kontaktní formulář, připojit můžete i životopis.

2

Zavoláme vám a společně domluvíme termín setkání či další kroky.

3

Na přijímacím pohovoru vám představíme pozici a vysvětlíme, jak to u nás chodí.

4

Pokud budeme oboustranně spokojeni, domluvíme se na nástupu.

Co se u nás děje

Začtěte se do příběhů ze zákulisí Globusu.

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Globus je pro mě korektní zaměstnavatel

Daniel Vorlíček je s Globusem od úplných začátků. Zažil dokonce, jak Globus koncem 90. let přebíral hypermarkety Pronto.

Číst dále3 minut čtení
Po práci trénuju basketbalové talenty

Po práci trénuju basketbalové talenty

Skladník olomouckého hypermarketu Karel Theuer nejdřív závodně plaval, pak se pustil do basketbalu a teď své zkušenosti předává dál a trénuje kluky do...

Číst dále1 minut čtení
Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Technologie nám pomáhají, ruční práci ale nenahradí

Lubomír Hamřík strávil v kuchyni už desítky tisíc hodin. Teď už skoro pět let vede místní výrobu a pracuje jako šéfkuchař. Prozradil nám, jakou roli v...

Číst dále2 minut čtení